Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; 02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Кандидатстване за работа

 

Искаш да практикуваш своя любим език и да намериш правилното място за работа? Защо не съчетаеш и двете с TELUS International Bulgaria! Разгледай актуалните ни позиции на telusbg.com

С екип от над 3700 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България и компания, която предоставя страхотни кариерни възможности за хора, владеещи чужди езици на високо ниво. Ние се занимаваме с обслужване на клиенти на над 50 езика в глобален мащаб, като наши клиенти са големи международни компании в сфери като гейминг, финанси, социални медии, здравеопазване, хотелиерство и туризъм, финтех и други.

Разполагаме с едни от най-модерните офис пространства в страната, а предлагаме и над 40 допълнителни придобивки за своите служители. Една малка част от тях са фитнес в офиса с 360° гледка към София, корпоративен психолог, MultiSport карта, карта за градски транспорт, допълнително здравно осигуряване, социални инициативи и много, много други. Виж повече за нас във видеото ни тук.

Това са само част от причините, заради които сме „компанията на щастливите хора“. Присъедини се към нас сега!

Изпратете Вашето CV чрез формата за кандидатстване.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Владеене на език: (задължително, посочете езиците, които владеете)

Кандидатстване за град: (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение

Вашето CV


За физически лица, в изпълнение на Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета

ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ
 на основание чл. 6, п. 1, б. „а” и „б” от Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета и чл.5, ал.2, т.2 от Закона за защита на личните данни давам съгласието си „ЕЛПИДА 13” ООД да обработва личните ми данни в качеството му на администратор на лични данни за целите на изпълнение на задължението му.
Запознат съм с правата си по чл. 7, п. 3 и по Глава ІІІ, раздели от 1 до 5 от Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета и със срока на съхраняване на лични данни от страна на дружеството и се съгласявам с общите условия на дружеството.
Давам съгласието си.Имам навършени 18 години.