Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Курсове по Facebook Реклама и Маркетинг – Управление и Техники

Впуснете се в трансформиращо пътешествие в света на Facebook рекламата и маркетинга с курса от Елпида! Независимо дали сте собственик на бизнес, търговец, или амбициозен дигитален стратег, този курс е предназначен да повиши вашите умения и да ви даде възможност да впрегнете пълния потенциал на рекламната платформа на Facebook.

За кого e полезен курсът?
За всеки който има собствен бизнес или възнамерява да започне такъв, както физически така и онлайн бизнес или е в сферата на услугите и иска да представя дейността си и себе си с цел набиране на клиенти, популярност и достигане до повече хора с цел оптимизиране на бюджетите за маркетинг и реклама и използване на максимума за ефективност!

Какъв е броят на  участниците в една група?
Онлайн: Неограничен
Присъствено: до 8 души

Изисквания към участниците в курса
Всеки е необходимо да разполага с персонален компютър и активни Facebook и Gmail акаунти.

Продължителност на курса:
Продължителността на курса е 48 учебни часа (два месеца).

ВИЖ ГРАФИК НА КУРСОВЕТЕ ПО FACEBOOK РЕКЛАМА И МАРКЕТИНГ

 

Учебна програма:

•Създаване на графика и банери:
Ще се научите как да създавате своите банери и графични изображения така, че да бъдат атрактивни, съвременни и изцяло насочени към аудиториите които са вашият таргет за достигане, чрез Facebook.

• Стратегически решения:
Ще получете задълбочено разбиране на рекламната екосистема на Facebook.
Ще открийте усъвършенствани стратегии, за да увеличите максимално своя обхват и ангажираност.

• Майсторство в създаването на реклами:
Ще научите да създавате визуално зашеметяващи и ефективни реклами, които завладяват вашата целева аудитория. Ще разберете изкуството на разказването на истории чрез рекламно съдържание.

• Насочване към аудитория:
Ще открийте тайните на прецизното насочване към аудиторията, за да сте сигурни, че рекламите Ви достигат до правилните хора. Ще разгледаме персонализирани аудитории, подобни аудитории и поведенческо насочване.

• Оптимизация на кампанията:
Ще видите анализите и показателите, за да можете да оптимизирате кампаниите си за максимална възвръщаемост на инвестициите. Прилагане A/B тестване и усъвършенстване на подхода въз основа на данни в реално време.

• Стратегии за бюджетиране и наддаване:
Ще видите изкуството на бюджетиране, за да увеличите ефективно рекламните си разходи. Ще видите стратегии за офериране, които са в съответствие с целите на кампаниите.

• Запознаване с Facebook Pixel:
Ще се запознаете със силата на Facebook Pixel за точно проследяване и пренасочване. Как се внедрява и как се проследяват реализациите, за да измервате успеха на вашите кампании.

• Динамични реклами и пренасочване:
Начини за подобряване на маркетинговите стратегии с динамични реклами, които се адаптират към поведението на потребителите. Прилагане на ефективни кампании за пренасочване, за да ангажирате отново потенциални клиенти.

• Стратегии за мащабиране:
Ще разберете как да мащабирате успешните си кампании, без да компрометирате ефективността. Разбиране на нюансите на мащабирането за различни бизнес цели.

• Казуси и примери от реалния маркетинг във Facebook:
Ще се разглеждат и прилагат реални кампании, които илюстрират успешни рекламни стратегии във Facebook. Как бизнесите в различните отрасли са постигнали забележителни резултати.

• Достигане и ангажираност: Ще се научите как да постигате всички потребители на Facebook, за които са предназначени Вашите стоки, услуги и реклами както в България, така и извън България. Как да управлявате аудиториите и как алгоритмите на Facebook работят за Вас и по какъв начин.