Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Курсове по Компютърна Грамотност

Курсът  по Начална Компютърна Грамотност ще Ви научи на  основните функции на операционната система Windows,  как да работите  с  интернет  и  ще Ви запознае с основните продукти на Microsoft Office, за текстообработка и електронни таблици – MS Word I MS Excel.

За кого e полезен курсът?

Ако нямате никакви познания по Компютърна грамотност, то курсът е подходящ  за Вас.

Какъв е броят на  участниците в една група?

Максималният брой   участници в една група не надхвърля   5-6 души. Работата в малки групи спомага за развитие на индивидуалния подход, както и за това, на всеки един от курсистите да се обърне специално внимание, за да може  материалът да бъде усвоен лесно и ефикасно.

Записване за курса

За записване за курса, изберете един от следните варианти: позвънете на посочените телефони , изпратете имейл на office@elpida.bg или  попълнете формата за онлайн записване. Записването и заплащането , се осъществяват най-късно  до  седем работни дни,  преди старта на курса. Заплащането можете да направите по удобен за Вас начин:  на място в нашия  офис на бул. Витоша 32, етаж 2 или по банков път.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 40 учебни часа (един месец и половина).

Завършване на курса

Всеки успешно  завършил  курса по Компютърна Грамотност , след полагане на  финален тест,  получава сертификат, удостоверяващ , умението му за работа с програмите.

 

ВИЖ ГРАФИК НА КУРСОВЕТЕ ПО КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ