Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Преподавателиският екип на Езиков център „Елпида“

Преподавателският екип на Езиков център „Елпида” се състои от висококвалифицирани специалисти- филолози, с над десет годишен опит като преподаватели, както и стаж в съответната държава. Езиков център „Елпида” работи и с естествени носители на езика, които задължително са с над пет годишен стаж като преподаватели, с педагогическа правоспособност и с перфектен български език.

Преподавателите в Езиков център „Елпида”, съумяват по интересен начин да обяснят, лесно и достъпно, материала на нашите клиенти, да ги интригуват и предизвикат да научат избрания от тях език, до съвършенство. Те работят с лекота, желание и амбицията да предадат своите знания по приятен и лесен начин. Изучаването на чужд език в Езиков център „Елпида” е удоволствие, защото е съчетано с множество аудио и видео материали, които преподавателите умело вплитат в учебния материал. Правят се множество кулинарни и културни събеседвания, водени от естествените носители на езика, целта, на които е клиентите на Езиков център „Елпида” да упражнят научените от тях лексика и граматика, да съумеят да ги приложат в естествена езикова среда и да усъвършенстват произношението си.

Преподавателският екип на център „Елпида” Ви очаква с усмивка, идеи и желание за работа. Насладете се на приятно и лесно изучаване на над 16 чужди езика, с най-добрите специалисти в България, в луксозна и изискана обстановка, в сърцето на София.

Езиков център „Елпида” работи с естествени носители на езика по: гръцки, руски, сръбски, турски ( специалисти от Турция) и  италиански език. Всички те са педагози и филолози, със собствен подход, преподаватели в държавни училища и реномирани университети в България. Издатели на разговорници, учебници и помагала, по съответния език. Те владеят и перфектен английски език, за чужденците, които не говорят  български език, но желаят да изучават в България чужд език.

Езиков център „Елпида” работи със специалисти филолози, с дългогодишен стаж по: английски, френски, немски, италиански, чешки, испански, унгарски, румънски, японски, китайски, арабски език, иврит, турски и сръбски език. Всички те са отлични специалисти, доказали своите умения, съставители на учебници, университетски преподаватели и учители в реномирани държавни училища. Всеки един от тях е живял години в съответната държава и  е преподавал там, ценен опит, който помага в работата с нашите клиенти.

Езиков център „Елпида” работи с най-добрите специалисти по чужди езици в България. Перфекционизъм и високо качество, това са нашите цели.