Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Курсове по PowerPoint

MS PowerPoint е специфична програма за изготвяне на презентации и се използва в почти всички работни сфери. Тя е удобен, лесен и ефективен начин за представяне на информация, пред големи аудитории.

За кого e полезен курсът?

Курсът е подходящ  за всички, които не са работили  с програмата, но е изключително полезен  и за онези, които имат вече основни познания. Чрез курса, те ще успеят  да ги доразвият до ниво, при което спокойно ще могат да работят с функциите на програмата.

Какъв е броят на  участниците в една група?

Максималният брой   участници в една група не надхвърля   5-6 души. Работата в малки групи спомага за развитие на индивидуалния подход, както и за това, на всеки един от курсистите да се обърне специално внимание, за да може  материалът да бъде усвоен лесно и ефикасно.

Записване за курса

За записване за курса, изберете един от следните варианти: позвънете на посочените телефони , изпратете имейл на office@elpida.bg или  попълнете формата за онлайн записване. Записването и заплащането , се осъществяват най-късно  до  седем работни дни,  преди старта на курса. Заплащането можете да направите по удобен за Вас начин:  на място в нашия  офис на бул. Витоша 32, етаж 2 или по банков път.

Продължителност на курса

Продължителността на курса е 8 учебни часа.

Завършване на курса

Всеки успешно  завършил  курса по MS PowerPoint , след полагане на  финален тест,  получава сертификат, удостоверяващ , умението му за работа с програмата.

 

ВИЖ ГРАФИК НА КУРСОВЕТЕ ПО MS POWERPOINT

 

Учебна програма MS Powerpoint

  1. Запознаване с PowerPoint. Предназначение и настройки на програмата.
  2. Създаване на презентации, структура, добавяне на слайдове, въвеждане и редактиране на текстови полета.
  3. Добавяне на ефекти към слайдове.
  4. Създаване на таблици.
  5. Вмъкване на таблици, графики и изображения.
  6. Добавяне на диаграми.