Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Кариерно развитие

Започнете работа чрез езиков център „Елпида“

Езиков център „Елпида“ знае, че най-честата причина, която мотивира хората да подобрят своите езикови умения, е търсенето на по-добра реализация в професионалната сфера. Всеки чужд език отваря по няколко врати, зад всяка от които се крие нова възможност или ново предизвикателство, чакащо да се заемеш с него. Ето защо ние Ви предлагаме нещо повече от чуждоезикова квалификация – предоставяме Ви директната възможност да започнете нова работа с нея.

Ако искате да подобрите своите познания в областта на чуждите езици (а защо не – и да добавите съвсем нов чужд език към своето CV) и едновременно с това да получите възможност за работа в млад екип, срещу добро заплащане, „Елпида“ ще застане зад Вас!

Какво Ви предлагаме:

Най-добре представилите се наши курсисти, по време на чуждоезиковото обучение по Английски, Немски, Френски, Руски, Италиански и Испански език, ще бъдат препоръчани и поканени на интервю във фирми, за да получат непосредствена възможност да приложат новите си знания и квалификация.

Предложението важи само за най-високите, преподавани при нас нива, на съответния език – нива В2, С1, С2, сертификатна подготовка.

Защо да се възползвате от нашето предложение?

Конкуренцията в търсенето и предлагането на работни места нараства и се води все повече на ниво „меки умения“, към които спада и владеенето на чужди езици. Владеенето само на един чужд език е недостатъчно, ако нямате директен контакт с работодател.

Усъвършенстването на езиковите знания, с цел търсене на работа, е инвестиция, която се възвръща близо двойно, още с първия месец на работа!

Форма за кандидатсване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Владеене на език: (задължително, посочете езиците, които владеете)

Кандидатстване за град: (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение

Вашето CV


За физически лица, в изпълнение на Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета

ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ
 на основание чл. 6, п. 1, б. „а” и „б” от Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета и чл.5, ал.2, т.2 от Закона за защита на личните данни давам съгласието си „ЕЛПИДА 13” ООД да обработва личните ми данни в качеството му на администратор на лични данни за целите на изпълнение на задължението му.
Запознат съм с правата си по чл. 7, п. 3 и по Глава ІІІ, раздели от 1 до 5 от Регламент 2016/679  на Европейския Парламент и Съвета и със срока на съхраняване на лични данни от страна на дружеството и се съгласявам с общите условия на дружеството.
Давам съгласието си.Имам навършени 18 години.