Тел: +359 896 322 622; +359 889 016 894; +02/465 11 20
Е-мейл: office@elpida.bg

Онлайн курсове

 Онлай курсове

Светът се променя и се учи да функционира перфектно в онлайн среда. Образованието и конкретно изучаването на чужди езици, също се адаптира към промените и добива нов облик. Времето „вкъщи“ се оказва, че не е просто време за отдих, а пълноценен малък, индивидуален свят, в който работим, учим, спортуваме, имаме хобита и релаксираме. Един от най-добрите начини да го използваме е именно като изучаваме чужди езици, онлайн.

Ако се чудите дали да „изчакате“ или да стартирате онлайн изучаване на чужд език, то е важно да знаете, че този тип обучение притежава редица предимства. Клиентите, които го избраха споделят, че се чувстват по-комфортно „вкъщи“,което от своя страна увеличава процента на възприятие на материала. Те научават по-бързо нови думи и граматика. По-концентрирани са и съответно постигат по-високи резултати на поставените тестове.

Езиков център „Елпида“ разбира потребностите на своите клиенти, ето защо през месеците, които прекарваме повече време „вкъщи“ Ви предлагаме специални цени, за онлайн обучение.

За всички, избрали да изучават даден език под формата на индивидуални или полу-индивидуални ( двама души) онлайн занятия с преподавател, Езиков център „Елпида“ подарява 5%, отстъпка, от редовните ни цени.

Езиков център „Елпида“ предлага качествено обучение по над 15 езика, преподавателите, които водят онлайн обученията, са не само висококачествени професионалисти, но и са добре обучени как да провеждат интересно и лесно достъпно за всички клиенти, онлайн занятията.

За повече информация, относно цени, график на провеждане на занятията онлайн, квалификация на преподавателите ни, учебни системи , по които работим и езици, които предлагаме- не се колебайте, да се свържете с нас.

 

график онлайн курсове

Английски език
Немски език
Френски език
Испански език
Италиaнски език
Гръцки език
Турски език
Руски език